Przepraszamy. Wykonując przywracanie, możesz przywrócić bez dodatkowych kosztów.
Dotknij „Przywróć" na ekranie Pakietu Premium. Dopóki kupiłeś z tym samym kontem Apple, Twoje korzyści zostaną przywrócone. Dotyczy to nie tylko zakupu jednorazowego, ale także planów miesięcznego i rocznego w okresie ich ważności, które można przywrócić z tym samym kontem Apple.
W rzadkich przypadkach może nie zadziałać. W takim przypadku spróbuj ponownie lub skontaktuj się z nami za pomocą przycisku „Skontaktuj się z nami" w prawym górnym rogu.