Ho sentim. Això de vegades pot passar a causa d'un problema temporal amb els servidors d'Apple.
Reinicia l'iPhone i torna a obrir l'app. Si encara no té cap efecte, toca «Restaurar» a la pantalla del Paquet Premium. Mentre utilitzis el mateix compte d'Apple, no se't cobrarà dues vegades, queda't tranquil. Si encara no funciona, contacta amb nosaltres mitjançant el botó «Contacta'ns» a la part superior dreta.
Disculpa les molèsties.