Els plans mensuals i anuals es renoven automàticament fins que els canceles. Pots cancel·lar amb els passos següents:
1. Obre l'app «Configuració» a l'iPhone
2. Toca el teu nom (compte d'Apple) a la part superior
3. Toca «Subscripcions»
4. Selecciona «Roda +» i toca «Cancel·la la subscripció»
*La compra única no té renovació automàtica, així que no cal que la cancel·lis.