Mesačný a ročný plán sa automaticky obnovujú, kým ich nezrušíte. Zrušiť môžete nasledujúcimi krokmi:
1. Otvorte aplikáciu „Nastavenia" na iPhone
2. Klepnite na svoje meno (Apple účet) hore
3. Klepnite na „Predplatné"
4. Vyberte „Ruleta +" a klepnite na „Zrušiť predplatné"
*Jednorazový nákup nemá automatické obnovovanie, takže ho nie je potrebné rušiť.