Planurile lunar și anual se reînnoiesc automat până când le anulezi. Poți anula urmând acești pași:
1. Deschide aplicația „Setări" pe iPhone
2. Atinge numele tău (contul Apple) în partea de sus
3. Atinge „Abonamente"
4. Selectează „Roata +" și atinge „Anulează abonamentul"
*Achiziția unică nu are reînnoire automată, așa că nu este necesar să o anulezi.