Zmień „Domyślne Ustawienia" na ekranie ustawień.
Ustawienia wprowadzone tutaj będą stosowane za każdym razem, gdy tworzysz nowe koło.
Zmień „Domyślne Ustawienia" na ekranie ustawień.
Ustawienia wprowadzone tutaj będą stosowane za każdym razem, gdy tworzysz nowe koło.