Pelan bulanan dan tahunan diperbaharui secara automatik sehingga anda membatalkannya. Anda boleh membatalkan dengan langkah berikut:
1. Buka aplikasi "Tetapan" pada iPhone
2. Ketik nama anda (Apple Account) di bahagian atas
3. Ketik "Langganan"
4. Pilih "Roulette+" dan ketik "Batalkan Langganan"
*Pembelian sekali sahaja tidak mempunyai pembaharuan automatik, jadi anda tidak perlu membatalkannya.