Mjesečni i godišnji planovi automatski se obnavljaju dok ih ne otkažete. Možete otkazati sljedećim koracima:
1. Otvorite aplikaciju „Postavke" na iPhoneu
2. Dodirnite svoje ime (Apple račun) na vrhu
3. Dodirnite „Pretplate"
4. Odaberite „Rulet +" i dodirnite „Otkaži pretplatu"
*Jednokratna kupnja nema automatsko obnavljanje, pa je nije potrebno otkazati.