Kuukausi- ja vuositilaukset uusiutuvat automaattisesti, kunnes peruutat ne. Voit peruuttaa seuraavilla vaiheilla:
1. Avaa ”Asetukset”-appi iPhonessa
2. Napauta nimeäsi (Apple-tili) yläosassa
3. Napauta ”Tilaukset”
4. Valitse ”Ruletti +” ja napauta ”Peruuta tilaus”
*Kertaostolla ei ole automaattista uusimista, joten sinun ei tarvitse peruuttaa sitä.