Τα μηνιαία και ετήσια πλάνα ανανεώνονται αυτόματα μέχρι να τα ακυρώσετε. Μπορείτε να ακυρώσετε με τα εξής βήματα:
1. Ανοίξτε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις» στο iPhone
2. Πατήστε το όνομά σας (λογαριασμός Apple) επάνω
3. Πατήστε «Συνδρομές»
4. Επιλέξτε «Τροχός +» και πατήστε «Ακύρωση συνδρομής»
*Η εφάπαξ αγορά δεν έχει αυτόματη ανανέωση, οπότε δεν χρειάζεται να την ακυρώσετε.