Månedlige og årlige planer fornyes automatisk, indtil du annullerer dem. Du kan annullere med følgende trin:
1. Åbn appen „Indstillinger" på iPhone
2. Tryk på dit navn (Apple-konto) øverst
3. Tryk på „Abonnementer"
4. Vælg „Roulette +", og tryk på „Annuller abonnement"
*Engangskøb har ingen automatisk fornyelse, så du behøver ikke at annullere det.