Měsíční a roční plány se automaticky obnovují, dokud je nezrušíte. Zrušit můžete následujícími kroky:
1. Otevřete aplikaci „Nastavení" na iPhonu
2. Klepněte na své jméno (účet Apple) nahoře
3. Klepněte na „Předplatná"
4. Vyberte „Kolo +" a klepněte na „Zrušit předplatné"
*Jednorázový nákup nemá automatické obnovování, takže není nutné jej rušit.