Месечните и годишните планове се подновяват автоматично, докато не ги откажете. Можете да откажете чрез следните стъпки:
1. Отворете приложението „Настройки" на iPhone
2. Докоснете името си (Apple Account) горе
3. Докоснете „Абонаменти"
4. Изберете „Wheel+" и докоснете „Отмяна на абонамента"
*Еднократната покупка няма автоматично подновяване, така че не е необходимо да я отказвате.