Променете „Настройки по подразбиране" на екрана с настройки.
Настройките, направени тук, ще се прилагат всеки път, когато създавате ново колело.
Променете „Настройки по подразбиране" на екрана с настройки.
Настройките, направени тук, ще се прилагат всеки път, когато създавате ново колело.